~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
κάπως έτσι βουλιάζει τις κοινωνίες ο καταστροφικός καπιταλισμός σε παγκόσμια κλίμακα!..

ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η ΔΕΗ αποφάσισε να τους καταδικάσει σε θάνατο κόβωντάς τους το ρεύμα, σε κατάκοιτους ηλικιωμένους


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΕΗ!

Πριν λίγη ώρα μαζί με άλλους συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μεταβήκαμε στο σπίτι 2 ηλικιωμένων (97 και 95 ετών), κατάκοιτων συμπολιτών μας στη Νίκαια.
Το σπίτι ισόγειο, οι γέροντες σε άθλια κατάσταση, βαριά άρρωστοι και ανήμποροι, εδώ και 10 μέρες χωρίς ρεύμα βοηθούνται μόνο από τους γείτονες.
Η ΔΕΗ αποφάσισε να τους καταδικάσει σε θάνατο κόβωντάς τους το ρεύμα, δεδομένου ότι το χρέος των κατάκοιτων ηλικιωμένων έχει φτάσει τις 5000 ευρώ και οι πενιχρές τους συντάξεις οριακά επαρκούν για να επιβιώνουν.
Μετά από 10 μέρες στο σκοτάδι, οι γείτονες κάλεσαν το Κίνημα Δεν Πληρώνω προκειμένου να επανασυνδέσει το κομμένο ρεύμα.
Συναγωνιστές του Κινήματος, μεταβήκαμε μετά από λίγη ώρα στο σημείο και αντικρίσαμε την πρωτοφανή αυτή κατάσταση εξαθλίωσης, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί παρά τις χιλιάδες επανασυνδέσεις που έχουμε πραγματοποιήσει (θα προβληθεί βίντεο προσεχώς).
Ένα ακόμα ακραίο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ (είτε πρόκειται για εργολαβικά συνεργεία είτε όχι) εισήλθαν εντός της οικίας των γερόντων (το ρολόι βρισκεται μέσα στο σπίτι) είδαν την άθλια κατάσταση τους και παρόλα αυτά έπραξαν το κατάπτυστο και εγκληματικό έργο για το οποίο είχαν διαταχθεί από τη ΔΕΗ.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συνεχίσει τον πολύχρονο τιτάνιο αγώνα του, μακριά από λογικές ανάθεσης, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!

Κανενας μόνος του στην κρίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου